Actueel

CURSUS WEER ‘GEWOON’ KLASSIKAAL

Per 1 juni worden de TimeTell cursussen weer ‘gewoon’ klassikaal bij ons op kantoor gegeven. Alhoewel, niet helemaal zoals ‘vroeger’ natuurlijk. Om volledig te voldoen aan de Corona-maatregelen van de overheid hebben we een aantal zaken anders moeten aanpakken en hebben we regels opgesteld waaraan cursisten zich moeten houden.
We zijn blij dat we op 8 en 9 juni weer de eerste cursisten op ons kantoor in Voorburg hebben mogen ontvangen. Deze cursusdagen in het ‘nieuwe normaal’, zijn erg goed en soepel verlopen. Op onze cursus-pagina leest u meer over de corona-aanpassing.

TimeTell Cursus volgens is een voorwaarde voor applicatiebeheerders
Voor een optimaal gebruik van TimeTell is het een vereiste om als applicatiebeheerder de cursus Tijdregistratie en Functioneel beheer te hebben gevolgd. Ook als een nieuwe applicatiebeheerder de taken overneemt, is het een voorwaarde dat deze de cursus volgt alvorens de beheertaken uit te gaan voeren. De applicatiebeheerder is het aanspreekpunt binnen een organisatie en bevoegd om contact met onze helpdesk op te nemen. Zo voorkomt u dat de helpdesk u helaas niet verder kan helpen omdat u in ons systeem niet geregistreerd staat als applicatiebeheerder. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Cursusdata voor de rest van het jaar
Alle cursusdata tot en met december zijn bekend. Hieronder een overzicht. Op de maandag wordt de cursus Tijdregistratie gegeven. Hierin wordt met name het gebruik van TimeTell behandeld. Op dinsdag wordt de cursus Functioneel beheer gegeven. Hierin komt het beheer van TimeTell aan bod.

  • Maandag 29 juni/dinsdag 30 juni
  • Maandag 13 juli/dinsdag 14 juli
  • Maandag 17 augustus/dinsdag 18 augustus
  • Maandag 14 september/dinsdag 15 september
  • Maandag 5 oktober/dinsdag 6 oktober
  • Maandag 2 november/dinsdag 3 november
  • Maandag 7 december/dinsdag 8 december

Klik hier voor meer informatie over de cursus en het inschrijfformulier >>

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?