TimeTell cursus

Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van uw TimeTell pakket?

Volg een TimeTell Cursus.

PER 1 JUNI CURSUSSEN WEER KLASSIKAAL

Na onze cursussen drie maanden remote te hebben aangeboden, verwelkomen wij onze cursisten per 1 juni weer graag op ons kantoor in Voorburg.

Uiteraard hebben wij uitgebreide maatregelen genomen om volledig te kunnen voldoen aan de Corona-regels zoals de rijksoverheid deze heeft voorgeschreven. Zo ontvangen wij bijvoorbeeld minder cursisten per cursusdag zodat de 1,5-meter-regel gemakkelijk nageleefd kan worden. Na aanmelding ontvangen alle cursisten een overzicht van alle maatregelen omdat deze alleen zin hebben als alle aanwezigen zich eraan houden.

Samen staan we sterk!

Cursusaanbod

TIJDREGISTRATIE – Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

FUNCTIONEEL BEHEER – Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

 

De eerstvolgende CURSUSdata

Tijdregistratie

Maandag 13 juli
Maandag 17 augustus
Maandag 14 september
Maandag 5 oktober
Maandag 2 november
Maandag 7 december

Functioneel Beheer

Dinsdag 14 juli
Dinsdag 18 augustus
Dinsdag 15 september
Dinsdag 6 oktober
Dinsdag 3 november
Dinsdag 8 december

Praktische informatie

Let op!

Zolang het nodig is hanteren wij strenge corona-maatregelen waarmee we voldoen aan de regels die de rijksoverheid voorschrijft. Na aanmelding ontvangt iedere cursist een overzicht van deze maatregelen. Medewerking van alle cursisten is noodzakelijk. Samen staan we sterk!

Tijd & locatie
De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden plaats in ons hoofdkantoor te Voorburg in Nederland.

Kosten
De kosten (inclusief lunch en cursusmateriaal) voor de verschillende cursussen zijn als volgt:
1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer) -> €425,-
2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer) -> €825,-

Komt u van ver en is een hotelovernachting wenselijk?
Wij hebben met het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen een mooie prijs afgesproken voor onze cursisten: € 109,- inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. U kunt in het inschrijfformulier aangeven of wij een overnachting voor u kunnen boeken. De kosten rekent u zelf af bij het hotel. Eventuele parkeerkosten bij het hotel zijn €21,50 per auto per nacht. Meer weten over het hotel? Bezoek de website: https://www.bilderberg.nl/den-haag/europa-hotel-scheveningen/


Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Vragen?
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: info@timetell.be