TimeTell cursus

Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van uw TimeTell pakket?

Volg een TimeTell Cursus.

TIJDREGISTRATIE – Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

FUNCTIONEEL BEHEER – Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

 

CURSUSdata

Tijdregistratie

  • Maandag 25 mei (remote)
  • Maandag 8 juni
  • Maandag 29 juni

Functioneel Beheer

  • Dinsdag 26 mei (remote)
  • Dinsdag 9 juni
  • Dinsdag 30 juni

Inschrijven?

LET OP! 

In verband met de corona-maatregelen worden in ieder geval tot en met 1 juni 2020  de TimeTell cursussen remote aangeboden in plaats van klassikaal. Hierdoor kunt u thuis online de cursus volgen. Wanneer u zich inschrijft ontvangt u verdere praktische informatie per mail.

Vooralsnog zijn de lestijden hetzelfde als die van van de klassikale lessen: van 9:30 uur tot 16:30 uur. Uiteraard met geregeld pauzes tussendoor. De kosten bedragen € 250,- per persoon per dag.

Praktische informatie


De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden plaats in ons hoofdkantoor te Voorburg in Nederland en zijn inclusief lunch en cursusmateriaal.

Kosten – remote cursus
De kosten voor het volgen van een remote cursus bedragen  €250,- per persoon per dag.

Kosten – klassikale cursus
De kosten voor het volgen van een klassikale cursus zijn als volgt:

  • 1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer): €425,-
  • 2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer): €825,-

Het is mogelijk om via ons een hotelovernachting te boeken in het Hotel Den Haag-Voorburg tegen een gereduceerd tarief. Indien u dit wenst kunt u dit op het inschrijfformulier aangeven.


Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.


Vragen?
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: sales@timetell.nl