DutchEuropeGerman

TimeTell cursus

Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van uw TimeTell pakket? Volg een TimeTell Cursus.


Als nieuwe of toekomstige gebruiker van TimeTell software is het van belang om een TimeTell cursus te volgen. Tijdens de cursus krijgt u inzicht in alle opties en mogelijkheden die de software te bieden heeft en leert u optimaal gebruik te maken van uw TimeTell product. 

TIJDREGISTRATIE – Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

FUNCTIONEEL BEHEER – Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Bekijk het programma voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

DE EERSTVOLGENDE CURSUSdata ZIJN:

Tijdregistratie
Maandag 4 november
Maandag 2 december
Maandag 13 januari
Maandag 10 februari
Maandag 16 maart

Functioneel Beheer
Dinsdag 5 november
Dinsdag 3 december
Dinsdag 14 januari
Dinsdag 11 februari
Dinsdag 17 maart

Praktische informatie


Aanvangstijden en locatie
De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden plaats in ons hoofdkantoor te Voorburg in Nederland en zijn inclusief lunch en cursusmateriaal.


Kosten
De kosten voor de verschillende cursussen zijn als volgt:

  • 1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer): €425,-
  • 2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer): €825,-

Het is mogelijk om via ons een hotelovernachting te boeken in het Hotel Den Haag-Voorburg voor het kortingstarief van €103,- per nacht inclusief ontbijt. Indien u dit wenst kunt u dit op het inschrijfformulier aangeven.


Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.


Vragen?
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: sales@timetell.nl

CONTACT

Informatie aanvragen

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.