DutchEuropeGerman

Actueel

Een voorspoedig 2019!

De feestdagen zijn achter de rug en we beginnen met een frisse start aan 2019. Wij wensen u een mooi en voorspoedig jaar!

Groei in 2018
Terugkijkend op 2018 kunnen we concluderen dat we een goed jaar achter de rug hebben. Net als in 2017 is ook in 2018 het aantal TimeTell gebruikers gegroeid. Er zijn nu 106.000 TimeTell gebruikers. Om aan de groeiende vraag te blijven voldoen, is ook het aantal medewerkers in 2018 verder gegroeid. In 2019 gaan nog twee nieuwe medewerkers van start. Hierover leest u meer in onze nieuwsbrief NewsTime. Nog niet aangemeld voor NewsTime? Klik dan hier. Benieuwd naar wie onze klanten zijn? Op onze klantenpagina vindt u een overzicht per branche.

Ontspanning
Naast hard werken vinden wij het belangrijk om af en toe te ontspannen met elkaar. Zo hebben we eind november met alle TimeTell kinderen Sinterklaas in ons kantoor in Voorburg morgen verwelkomen. Gelukkig waren er alleen maar brave kindjes en hebben alle kinderen een mooi cadeau gekregen. Vlak voor de kerst hebben we met alle collega‚Äôs het jaar afgesloten met een gezellig etentje buiten de deur. Op 2 januari hebben we met elkaar getoost op het nieuwe jaar tijdens een gezellige borrel op kantoor. Meer weten over wie wij zijn en waar we voor staan? Op onze profielpagina stellen wij ons voor.

Samenwerking
Wij kijken uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking in 2019. Mochten we elkaar nog niet kennen of heeft u anderszins vragen, neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?

CONTACT

Informatie aanvragen

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.