Actueel

Na TimeTell 8.6 met aandacht voor beveiliging en functionaliteit is er nu TimeTell 8.7 met slimme AVG-toepassingen

Het zal u niet ontgaan zijn dat voor de nieuwe AVG-wetgeving organisaties diverse (privacy) zaken geregeld moeten hebben.
In dat kader hebben wij versie 8.7 van TimeTell uitgebracht die meer ondersteuning biedt voor diverse punten uit de nieuwe AVG-regelgeving.

Persoonsgegevens wissen
In TimeTell 8.7 is er nu de mogelijkheid persoonsgegevens te wissen. Hiermee kan worden voldaan aan het verzoek van een voormalig medewerker om ‘vergeten te worden’. Alle persoonsgegevens worden leeggemaakt en de medewerker wordt anoniem gemaakt. De geregistreerde uren en dergelijke blijven wel behouden zodat de administratie intact blijft.

Autorisatie
Medewerkers kunnen in TimeTell 8.7 geautoriseerd worden voor bijzondere persoonsgegevens. Hierdoor is het mogelijk om alleen medewerkers voor wie dat echt noodzakelijk is, toegang te geven tot bijzondere persoonsgegevens.

Persoonsgegevens gemarkeerd
Persoonsgegevens zijn in TimeTell blauw gemarkeerd. Dit zijn optionele gegevens die voor het gebruik van TimeTell niet noodzakelijk zijn.
Bijzondere persoonsgegevens zijn blauw cursief gemarkeerd. Vanuit de AVG regelgeving mogen deze gegevens niet zonder goede reden worden vastgelegd. Als je geen autorisatie hebt voor bijzondere persoonsgegevens, dan zijn deze velden niet zichtbaar. Ook in het autorisatie- en configuratieprofiel zijn functies die toegang geven tot bijzondere persoonsgegevens blauw cursief gemarkeerd.

Rapportages
Ook in de Rapportage functionaliteit zijn er AVG-toepassingen ingebouwd. Zo kan er worden aangegeven of een rapportage bijzondere persoonsgegevens bevat. Ook hier zijn deze gegevens blauw cursief gemarkeerd. En ook hier zijn de rapportages met bijzondere persoonsgegevens alleen zichtbaar voor geautoriseerde medewerkers.
TimeTell klanten kunnen in TimeTell Plaza (via Help in de menubalk van hun TimeTell omgeving) de Release Notes met alle uitbreidingen en toepassingen van TimeTell 8.7 terugvinden.

Wat was er ook alweer nieuw in TimeTell 8.6?
In deze tijd waarin privacy en beveiliging een onderwerp is dat veel aandacht krijgt hebben wij in TimeTell 8.6 onze software bijgewerkt naar de nieuwste standaarden op het gebied van beveiliging. Dit hebben we vervolgens laten testen door een onafhankelijk specialist.

Natuurlijk zijn we ook bezig geweest met functionaliteit. Zo is er een nieuwe functie Dagverwerking voor onze klanten die boekingen op dagbasis verwerken. Hierin kunnen massaal klokboekingen en berekeningen gecontroleerd, gecorrigeerd en goedgekeurd worden. Verder is onze Declaratie module voorzien van nog meer functionaliteit zoals het werken met voorschotten. Onze webclient is uitgebreid met een hele reeks nieuwe agenda functionaliteiten en voorzien van nieuwe rapportage controls. Tenslotte is onze app voorzien van functies voor het inzien/intrekken van verlofregistraties en het goedkeuren van verlofaanvragen en projectboekingen.

In de Release Notes zijn alle verbeteringen en aanpassingen terug te lezen voor TimeTell klanten. De Release Notes zijn te vinden in TimeTell Plaza (via Help in de menubalk van de TimeTell omgeving).

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?