Actueel

Hoera! TimeTell cursus weer klassikaal

Hoeraaa! Het kan weer. Na maandenlang de TimeTell cursus online te hebben aangeboden, zijn we verheugd dat we sinds september de cursisten weer bij ons op kantoor in Voorburg kunnen ontvangen.

Behalve dat we onze cursisten graag persoonlijk ontmoeten, stelt het klassikaal lesgeven ons beter in staat om klantspecifieke vragen en situaties te behandelen en kunnen we beter aanvoelen of het lesmateriaal aanslaat en of er extra uitleg nodig is.

Overzichtelijke cursusruimte
De cursus wordt gegeven op ons kantoor in Voorburg. We hebben een ruime overzichtelijke cursusruimte en algemene ruimte waar de koffie en de lunch wordt aangeboden. Onze cursus is een tweedaagse cursus en vindt altijd plaats op maandag en dinsdag. Ons kantoor is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Beschikbare cursusdata
De cursusdata zijn al vastgesteld tot en met het eerste kwartaal van 2022. Op de cursuspagina vindt u de beschikbare data, praktische informatie, prijzen en het inschrijfformulier. Toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Sales afdeling via info@timetell.be of telefonisch op 03 244 18 60.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?