Declaratie

Is uw organisatie op zoek naar een oplossing waarmee u snel en eenvoudig kunt declareren? Dan is TimeTell Declaratie zeker interessant voor u. TimeTell Declaratie stelt u onder andere in staat gemaakte kosten snel in te voeren, bijvoorbeeld door een foto van een bon of factuur als bijlage bij de declaratie te voegen.

Kenmerken:
N
Declaraties invoeren via PC of TimeTell App (smartphone en tablet)
N

De TimeTell Declaratie module kunt u zowel op zichzelf als in combinatie met andere modules gebruiken.

N
Met de TimeTell App kunt u een foto van een te declareren bon maken.
N
Kilometerdeclaratie (berekening door Google Maps)
N
Met TimeTell kan men zowel online als on-premises werken
N
Ook verwerking van toelagen ( bijvoorbeeld consignatie).
N
Meerdere niveaus van goed- en afkeuren.
N
Verwerking meerdere valuta’s mogelijk.
N
Het is mogelijk SEPA bestanden voor uitbetaling aan te leveren
Met TimeTell Declaraties snel en eenvoudig declareren
Onkosten

Met de telefoon kan men een foto van de bon maken. De foto kan men toevoegen aan een declaratie en ter goedkeuring aanbieden aan de manager. Vervolgens kan de administratie de declaratie uitbetalen aan de medewerker

Toelages

Een toelage is een vergoeding bovenop het bestaande salaris van de werkgever voor een geleverde prestatie. Bijvoorbeeld draaien van een consignatiedienst. Dit kan eenvoudig in de TimeTell Declaratie Module.

Kilometers

TimeTell kan de te declareren en zakelijk gereden kilometers registreren. Door een koppeling met Google Maps kan TimeTell met behulp van de smartphone de kilometers berekenen. Men hoeft alleen te melden wanneer de rit start en wanneer hij eindigt. TimeTell doet de rest.

De TimeTell Declaratie module houdt rekening met

Verschillende valuta’s
TimeTell kan omgaan met vreemde valuta (andere munteenheden dan
de €). Bij het opvoeren van de kosten kan men de valuta aangeven. Achter de valuta-keuze zit een tabel met wisselkoersen, zodat het opgegeven bedrag automatisch wordt omgerekend naar euro’s ( de basisvaluta binnen TimeTell). De wisselkoersen kunnen iedere nacht worden ververst.

Veiligheid en fraudepreventie
Bij het goedkeuren van declaraties controleert TimeTell bepaalde kenmerken van de ingediende declaraties. Wanneer blijkt dat bepaalde sleutelgegevens zijn gewijzigd na het indienen, zal TimeTell dit signaleren en het goedkeuringsproces afbreken, omdat de declaratie dan verdacht is.
De TimeTell Declaratie module ‘denkt’ met u mee

Uitbetaling
Als alle goedkeuringsstadia zijn doorlopen, krijgt de declaratie de status “wacht op uitbetaling”. Declaraties met deze status kunnen via een exportdefinitie gekoppeld worden aan een extern betalingssysteem, zodat een automatische betaling kan plaatsvinden. Het is ook mogelijk om een exportdefinitie te maken, die een SEPA betalingsbestand genereerd, zodat de betaalopdrachten rechtstreeks bij de bank kunnen worden ingelezen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de declaraties handmatig uit te betalen en vervolgens zelf de mutaties in TimeTell door te voeren.

Goed-en afkeuren
Declaraties kunnen vanuit diverse disciplines worden goedgekeurd. TimeTell onderscheidt meerdere niveaus: afdeling, project, administratie en financieel. Bij het goedkeuren houdt TimeTell ook rekening met eventuele limieten waarvoor men geautoriseerd is. Het proces van goed- en afkeuren is mogelijk vanuit de Web en Windows omgeving

INTERESSE?

 Bent u op zoek naar een declaratie oplossing voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell Declaratie module of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (032441860) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.