Referenties

Klant aan het woord – Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ)

Organisatie:
Dierengezondheidszorg Vlaanderen
(DGZ)

Branche:
Dienstverlening Non-Profit

Aantal gebruikers:
270

Locatie:
Torhout en Lier

TimeTell gebruiker sinds:
2015

“DGZ is tevreden over zowel de software als de samenwerking met de consultants van TimeTell”

Dierengezondheidszorg Vlaanderen (kortweg DGZ) is een vereniging zonder winstoogmerk van en voor veehouders. DGZ is dé betrouwbare partner van de Vlaamse veehouder om met gezonde dieren op duurzame wijze veilig voedsel te produceren. De organisatie telt 180 medewerkers en heeft vestigingen in Torhout en Lier.

DGZ werkt sinds 2015 met TimeTell en gebruikt de software voor de registratie van werktijden, projecten, vakantie en ziekte.

Aan- en afwezigheid registreren
“Bij aankomst melden de medewerkers zich met de badge als ‘aanwezig’ op de TimeTell tijdregistratie-terminal. Medewerkers die op de baan zijn, kunnen zich via de TimeTell app aanmelden. Zo weten de onthaalmedewerkers wie er aan het werk en bereikbaar is.”

Urenregistratie op project
HR-manager Sofie Missiaen vertelt verder dat TimeTell ook wordt gebruikt om het project ‘DGZ Future Proof’ te monitoren. “Medewerkers die hier hun tijd aan besteden, boeken hun uren op het project zodat het goed opgevolgd en gestuurd kan worden.”

 

Verlofregistratie
“Aan het begin van het jaar berekent TimeTell de vakantierechten (het startsaldo van het aantal vakantiedagen waar de medewerkers dat jaar recht op hebben) en van zodra een medewerker vakantie aanvraagt, verwerkt TimeTell die ook. Tenslotte worden goedgekeurde vakantieaanvragen geëxporteerd naar de Outlookagenda, zodat vakantie slechts in één systeem hoeft te worden vastgelegd.”

 

Koppeling
“Behalve tijd worden ook overuren, maaltijdcheques en kilometers in TimeTell geregistreerd. Via een koppeling worden deze gegevens geëxporteerd naar het Sociaal Secretariaat pakket van Acerta,” vertelt Missiaen.

Al met al is TimeTell een belangrijke applicatie voor DGZ en is zij tevreden over zowel de software als de samenwerking met de consultants van TimeTell.

www.dgz.be

Klik hier op de referentie als pdf te downloaden.