Referenties

Klant aan het woord – Vos Logistics

Organisatie:
VOS Logistics

Branche:
Industrie, handel & logistek

Aantal gebruikers:
100 (+ 750  in NL en DE)

Locatie:
Oevel (+ locaties in BE en DE)

TimeTell gebruiker sinds:
2012

“TIMETELL IS VEELZIJDIG EN BETROUWBAAR”

Vos Logistics is een onafhankelijke, Europese logistieke dienstverlener. Zij leveren een breed scala aan transport- en klantspecifieke logistieke diensten in diverse landen.

Drie landen, drie talen
In 2008 is de eerste VOS Logistics vestiging met TimeTell aan de slag gegaan. Inmiddels werken op diverse locaties in België, Nederland en Duitsland 850 mensen met TimeTell. Ieder op hun eigen manier en in hun eigen taal; Nederlands, Duits en Engels. In België wordt TimeTell bij Vos Logistics in Oevel gebruikt.

Nauwkeurige data voor rapportages
TimeTell wordt ingezet om de activiteiten van medewerkers op een efficiënte manier te registeren, waardoor er nauwkeurige data beschikbaar zijn voor rapportages, die gebruikt worden om inzicht te krijgen in de activiteiten in de magazijnen maar ook voor urenverantwoording/tijdregistratie.

Registratie door middel van klokken en barcodescanners
De meeste TimeTell-gebruikers bij Vos Logistics zijn te vinden in de magazijnen. Bij binnenkomst registreren zij hun aankomsttijd op de Datafoxklok met een sleutelhanger. Verder schrijven ze tijd door middel van barcodescanners, waardoor exact wordt geregistreerd voor welke klant er is gewerkt.

Met een druk op de knop rapportages in Excel
Deze informatie gebruikt TimeTell vervolgens om rapportages op te stellen voor Vos Logistics. Door middel van het indrukken van één knop kunnen de rapportages omgezet worden naar Excel. Al met al is TimeTell een belangrijke applicatie die essentiële informatie geeft voor de sturing van de organisatie.

 

Download de referentie van VOS Logistics als pdf.

www.voslogistics.com