DutchEuropeGerman

TimeTell Planning

TimeTell Planning biedt u verschillende geïntegreerde planningsmogelijkheden, zo is het bijvoorbeeld een krachtige tool voor projectplanning en personeelsplanning. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor agenda – en budgetplanning.
Kenmerken:
Resource Allocatie Planning
N
Matchen van de vraag met beschikbare capaciteit.
N
Beschikbare capaciteit houdt rekening met verlof, ziekte en reeds geplande taken.
N
Selectie op competenties mogelijk.
N
Agendaplanning op week- en dagniveau
N
Reserveert tijd in de persoonlijke (TimeTell) agenda.
N
Agenda kan gesynchroniseerd worden met MS outlook.
N
Vanuit agenda kan door ‘drag ’n drop’ tijd worden geschreven in de weekstaat.
Project Planning
N
Planning van taken en activiteiten.
N
Planning van projectkosten.
N
Onderlinge afhankelijkheden tussen geplande taken en activiteiten.
N
Milestones en baselines
N
Grafische weergave Gantt charts.
Projectplanning:

Met de TimeTell Planning Module kunt u projectplannen maken compleet met grafische weergave van de fasen in de vorm van Gantt charts. Verder biedt de software u de mogelijkheid om te werken met onderlinge afhankelijkheden, baselines en milestones.

Personeelsplanning:

Allocatie Planbord
Het Allocatie Planbord is het hart van het TimePlan planningsproces. Op dit Planbord wordt de capaciteitsvraag (resource aanvraag), geconfronteerd met het capaciteitsaanbod (beschikbaarheid). Op basis van deze informatie kunnen medewerkers worden ingepland op een week- of dagplanning. Deze planning kan vervolgens worden weggeschreven of gesynchroniseerd met de TimeTell of Outlook agenda.

Beschikbaarheid
De beschikbaarheid maakt onderdeel uit van het Allocatie Planbord en geeft inzicht in het aantal uur dat men ingepland zou kunnen worden. De beschikbaarheid is gebaseerd op verlof en ziekte, contracturen en competenties, die in de stamgegevens van TimeTell kunnen worden vastgelegd. Verlof en ziekte kan uit TimeTell of uit een extern systeem geïmporteerd worden.

Budgetplanning:

Met behulp van de TimeTell Budget module kunnen budgetten opgesteld worden. Het kan een budget zijn in tijd of geld ( uur *tarief). Er zijn duidelijke overzichten beschikbaar waarin de realisatie wordt weergegeven, zodat duidelijk wordt wat de uitputting van het budget is. Bij budgetoverschrijding kan TimeTell een e-mail sturen.

Agenda (Dienstrooster) planning:

In de TimeTell Agenda module kunt u planningen en afspraken vastleggen. Deze agenda kunt u ook gebruiken voor dienstroosterplanning. Bij dienstroosterplanning worden medewerkers op bepaalde diensten ingedeeld. Bijvoorbeeld: ochtend-, middag-, of avonddienst.

TimeTell geeft enerzijds inzicht in de beschikbaarheid en anderzijds in de gevraagde diensten. Op basis van vraag en aanbod kan men vervolgens met drag & drop mensen op een bepaalde dienst via het planbord inplannen in de agenda. De medewerker ziet nu in zijn agenda voor welke diensten hij is ingepland. De agenda is ook beschikbaar via de TimeTell App. De TimeTell Agenda kan indien gewenst ook gesynchroniseerd worden met de Microsoft Outlook agenda.

Interesse?

 Bent u op zoek naar een planning oplossing voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell Planning module of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (032441860) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

CONTACT

Informatie aanvragen

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.