Actueel

TimeTell versie 8.6 is nu beschikbaar – met beveiliging en functionaliteit in de hoofdrol

Bij TimeTell zijn we continu bezig met de ontwikkeling, verbetering en uitbreiding van onze software. De resultaten hiervan zien onze klanten terug in onze software updates. Onze laatste update, TimeTell versie 8.6 is nu beschikbaar. Hoofdthema’s in deze update zijn ‘beveiliging’ en ‘functionaliteit’.

In deze tijd waarin privacy en beveiliging een onderwerp is dat veel aandacht krijgt hebben wij onze software bijgewerkt naar de nieuwste standaarden op het gebied van beveiliging. Dit hebben we vervolgens laten testen door een onafhankelijk specialist.

Natuurlijk zijn we ook bezig geweest met functionaliteit. Zo is er een nieuwe functie Dagverwerking voor onze klanten die boekingen op dagbasis verwerken. Hierin kunnen massaal klokboekingen en berekeningen gecontroleerd, gecorrigeerd en goedgekeurd worden.  Verder is onze Declaratie module voorzien van nog meer functionaliteit zoals het werken met voorschotten. Onze webclient is uitgebreid met een hele reeks nieuwe agenda functionaliteiten en voorzien van nieuwe rapportage controls. Tenslotte is onze app voorzien van functies voor het inzien/intrekken van verlofregistraties en het goedkeuren van verlofaanvragen en projectboekingen.

Alle uitbreidingen en verbeteringen zijn beschreven in de Release Notes. Dit document is voor TimeTell klanten beschikbaar in TimeTell Plaza in hun TimeTell omgeving (onder Help in de menubalk) of via de download sectie op deze website.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?