Nieuwe module: Extern goedkeuren

Nieuwe module: Extern goedkeuren

Actueel

Nieuwe module: Extern goedkeuren

Bent u al over naar TimeTell 9.4? In deze nieuwste versie van TimeTell kunt u gebruik maken van de nieuwe module ‘Extern goedkeuren’. Met deze module kunt u externe partijen boekingen laten goedkeuren zonder dat u hiervoor extra licenties nodig heeft. En u kunt boekingen op locatie laten aftekenen door externe partijen. Erg handig wanneer uw medewerkers (op locatie) voor externe partijen werkzaamheden verrichten.

Boekingen aftekenen
Wanneer uw medewerkers op locatie uren maken voor een externe partij is het vaak noodzakelijk dat deze externe partij de gewerkte uren aftekent. Denk bijvoorbeeld aan een monteur die op locatie werkzaamheden moet verrichten. Met deze nieuwe module is het mogelijk om de boeking of meerdere boekingen van de gewerkte uren te laten aftekenen door een externe partij, door middel van een handtekening in de TimeTell App. Bijvoorbeeld de klant bij wie de werkzaamheden zijn verricht.

Iets voor u?
Heeft u te maken met externe opdrachtgevers? Dan is deze module wellicht iets voor u. Neem contact op met ons Sales Team voor meer informatie. Het is ook mogelijk om de Module Extern Goedkeuren eerst een aantal weken uit te proberen voordat u hem aanschaft.

Meer info of uitproberen? Bel of mail ons.

info@timetell.be

03 244 18 60

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?

Yes! Wederom Data Pro gecertificeerd!

Yes! Wederom Data Pro gecertificeerd!

Actueel

Yes! Wederom Data Pro gecertificeerd!

Net als vorig jaar hebben wij ook dit jaar het Data Pro Certificaat gehaald. Yes!

Data Pro Certificaat?
Nog even kort. Wat betekent een Data Pro certificering ook alweer? Hiermee laten wij zien dat we ons houden aan de Data Pro Code. NLdigital heeft in samenwerking met haar leden deze code ontwikkeld. Het is een concrete invulling van de eisen van de Avg specifiek voor verwerkers (data processors). Dit zijn ICT-bedrijven die in opdracht van een ander data verwerken. Wilt u echt alles weten over de Data Pro Code? Dit is de volledige code. >>

Data Pro Register
Een Data Pro Certificering betekent ook dat u ons kunt terugvinden in het Data Pro Register. In dit register staan alle ICT-bedrijven die een Data Pro Certificering hebben. Klik hier om het Data Pro Register te bekijken.

TimeTell en informatiebeveiliging
Op deze website op de pagina Hosting & Beveiliging vindt u meer informatie over het ons informatiebeveiligingsbeleid. Daarnaast vindt u in dit Actueel bericht meer informatie over de Data Pro Code. Voor specifieke vragen over informatiebeveiliging bij TimeTell staat onze Privacy Officer, Danielle van Dijk u graag te

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?