Klokken

Fysiek in- en uitklokken met een klokterminal? De klokoplossing van TimeTell is een belangrijk onderdeel van, en volledig geintegreerd met de tijdregistratiesoftware van TimeTell.

Waarom TimeTell:

N

Tijdregistratie met badge, sleutelhanger of card.

N

Aan-en afwezigheid, pauze en dienstreis kunnen worden geregistreerd.

N

Jobregistratie door middel van barcodescanner mogelijk.

N

Calamiteiten-aanwezigheidsrapport beschikbaar.

N

Receptiescherm geeft inzicht in de aanwezigheid van de medewerkers.

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Aanwezigheidsregistratie

Met een klokterminal kan de aan- en afwezigheid van medewerkers worden geregistreerd. TimeTell kan zichtbaar maken bij welke klokterminal en op welke locatie iemand zich heeft aan- of afgemeld. Identificatie gebeurd door middel van een RFID pasje, sleutelhanger of vingerafdruk. Ook de reden van de afwezigheid (bijvoorbeeld een dienstreis) kan worden aangegeven.

Hardware

TimeTell & Datafox

Om een complete oplossing op het gebied van tijd- en jobregistratie te kunnen bieden, werkt TimeTell samen met Datafox, een innovatieve en betrouwbare partner uit Duitsland. 

Jobregistratie

De barcodescanner is de hardware oplossing voor jobregistratie. Met deze oplossing kan informatie over de tijd per order, klant, project en/of activiteit worden geregistreerd.

Klokterminals

TimeTell levert verschillende typen klokken; de Evolution 4.3 en de Evolution 3.5.  Datafox ondersteunt een breed scala aan RFID
protocollen zoals Mifare, HID, Unique en Hitag.

Receptiescherm

Op het receptiescherm in TimeTell is duidelijk te zien welke medewerkers aanwezig (aangemeld) zijn en welke afwezig (afgemeld). Door de geïntegreerde oplossing kan op het receptiescherm ook de reden van afwezigheid, zoals ziekte of verlof, zichtbaar worden gemaakt. Daarnaast kunnen de kloktijden in de weekstaat zichtbaar worden gemaakt. Zij zijn dan een hulpmiddel bij het invullen van de weekstaat. Daarnaast biedt TimeTell de mogelijkheid om foto’s en andere relevante gegevens vast te leggen. Overigens kan er ook voor gekozen worden om dit niet te doen in verband met privacy wetgeving.

Interesse?

 Bent u op zoek naar een klok oplossing voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell Klok module of wilt u eerst meer informatie?
Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (032441860) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.