Hosting & Beveiliging

Hosting

TimeTell software is als online en als on-premises oplossing beschikbaar. Voor TimeTell Online werken wij samen met onze cloudpartner ACC ICT uit Nieuwegein in Nederland. ACC ICT is een zeer gedegen partner, met een professionele dienstverlening die aan de hoogste eisen voldoet op het gebied security, compliance en performance. TimeTell wordt gehost op Nederlands grondgebied in drie geografisch gescheiden datacentra, namelijk in Delft, Haarlem en Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de datacentra.

ACC ICT beschikt over ISO 9001-, ISO 27001- en NEN 7510 certificeringen en een ISAE 3402 type 2 verklaring. Hiermee wordt de kwaliteit van de hosting, informatiebeveiliging en bescherming van persoonsgegevens gegarandeerd. Om de kwaliteit van dienstverlening continue hoog te houden, worden de audits periodiek herhaald.

Informatiebeveiliging

Voor de interne TimeTell processen werken wij conform de ISO 27002 norm. Daarnaast laten wij ook regelmatig penetratietesten op ons data-infrastructuur uitvoeren. Uit deze testen blijkt dat onze infrastructuur veilig en betrouwbaar is. Voor de onlangs uitgevoerde Pen test hebben wij de maximale waardering van 5 sterren ontvangen.

De Algemene Verordering Gegevensverwerking (AVG, of GDPR) is in 2018 in werking getreden. Onze dienstverlening voldoet volledig aan de wettelijk gestelde normen. Om dit tot stand te brengen hebben we samengewerkt met de juristen van onze branchevereniging NLDigital.

Zij hebben samen met de Autoriteit Persoonsgegevens een Data Pro certificaat in het leven geroepen, waarmee IT organisaties aan kunnen tonen, dat zij alle benodigde acties in het kader van de AVG hebben uitgevoerd. TimeTell behoorde tot de eerste organisaties die het Data Pro certificaat hebben behaald. Zo hebben wij een ‘Data Pro’ verwerkersovereenkomst opgesteld, is er een datalekken protocol en is TimeTell opgenomen in het Data Pro Register. De hierbij horende werkwijze en attitude zijn ingebed in onze algemene bedrijfscultuur.

Informatiebeveiliging is een continu proces. Onze privacy officer en twee security officers zijn belast met de bewaking van deze werkwijze en attitude om onze informatiebeveiliging te blijven garanderen.

Vragen?

Heeft u vragen over onze hosting en/of beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn telefonisch bereikbaar (03 244 18 60) of via het informatie aanvraagformulier.