Software modules

TIMETELL IS MODULAIR EN SCHAALBAAR

Combineer een of meerdere van onze drie hoofdmodules met een of meerdere submodules. Hierdoor hoeft u niet meer en niet minder modules aan te schaffen dan nodig is voor de gewenste functionaliteit. Verder is het mogelijk om op ieder gewenst moment uit te breiden zowel qua modules als het aantal gebruikers.

Veel gestelde vragen

1. Waarom kiezen voor TimeTell software?

Tijdschrijven of plannen in excel? Papieren declaraties? Met TimeTell zijn deze foutgevoelige en tijdrovende oplossingen verleden tijd. Met TimeTell heeft u flexibele, gebruiksvriendelijke en betrouwbare software in handen. Zoals hierboven weergegeven neemt u alleen die modules af die nodig zijn om de voor u gewenste functionaliteit te creëren. En u kunt altijd gemakkelijk en snel uitbreiden. Flexibel dus.

2. Is TimeTell een Online oplossing?

TimeTell is beschikbaar als online oplossing en als on-premises oplossing (op eigen server).

3. Is er een TimeTell app?

Ja. De TimeTell App werkt in combinatie met de TimeTell App module. De app is integraal onderdeel van de TimeTell omgeving.

>> Meer informatie over de TimeTell App

4. Kan TimeTell koppelen met ERP of financiële systemen?

Jazeker! Met behulp van de koppelmodule kan TimeTell data importeren vanuit, en exporteren naar andere applicaties zoals een financieel-, ERP- of personeelssysteem. Onze softwarepartners zijn bijvoorbeeld: ADP, AFAS, Visma Raet, TOPdesk en Unit4.

5. Biedt TimeTell een kloksysteem?

Ten behoeve van tijdregistratie kan TimeTell ook werken in combinatie klokken en barcodelezers van Datafox. Aan- en afmelden is mogelijk met een RFID pasje, sleutelhanger of vingerafdruk.

>> Meer informatie over TimeTell klokken

Interesse? Meer informatie?

Op zoek naar een tijdregistratie, planning en/of declaratie software-oplossing voor meer dan 50 gebruikers? Wij helpen u graag verder.
U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070-311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.