Planning

De planningsmodule van TimeTell is een gebruiksvriendelijk en intelligent hulpmiddel om personeel, taken activiteiten en projecten te plannen. De module kan gecombineerd worden met tijdregistratie, zodat de realisatie vergeleken kan worden met de planning.

Waarom kiezen voor de Planning software van TimeTell?

Personeel- & dienstroosterplanning

N

Personeel wordt ingepland op een dienst (dag, avond of nacht).

N

TimeTell houdt rekening met verlof, ziekte.

N

Rooster is door medewerkers op te vragen via de TimeTell App.

N

Synchronistaie met MS Outlook is mogelijk.

Project & Resource Allocatie Planning

N

Planning van taken, activiteiten en projecten.

N
Grafische weergave Gantt charts.
N
Milestones en baselines
N

Matchen van capaciteit op basis van vraag en aanbod.

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van onze planning software voor uw organisatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Personeel en dienstrooster planning

Dienstroosterplanning

Met TimeTell kunt u eenvoudig handmatig personeel inplannen op diensten. Tijdens het planproces maakt de planner gebruik van competentieprofielen, die in TimeTell aan de medewerker gekoppeld zijn. Op deze manier worden bijvoorbeeld dag-, avond- en nachtdiensten
met terugkeerpatronen gecreëerd. Voor medewerkers zijn de toegewezen dienstroosters inzichtelijk via de agenda optie in de TimeTell App en Web versie.

Project planning

Projecten

Een project bestaat uit verschillende fasen, die een verband met elkaar hebben en volgtijdelijk moeten worden uitgevoerd. Met TimeTell kan men projectplannen maken, compleet met grafische weergave van de fasen in de vorm van Gantt charts. Verder biedt TimeTell de mogelijkheid om te werken met onderlinge afhankelijkheden, baselines en milestones.

resource allocatie planning

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid maakt onderdeel uit van het Allocatie Planbord en geeft inzicht in het aantal uur dat medewerkers ingepland kunnen worden. De beschikbaarheid is gebaseerd op verlof en ziekte, contracturen, roosters en competenties, die in de stamgegevens in TimeTell kunnen worden vastgelegd. Verlof en ziekte kunnen in TimeTell worden geregistreerd, of uit een extern systeem geïmporteerd worden. Overigens kan op basis van deze informatie ook een vakantieplanning gemaakt worden.

Allocatie Planbord

Het Allocatie Planbord is het hart van het TimeTell planningsproces. Op dit Planbord komen de capaciteitsvraag (resource aanvraag) en het capaciteitsaanbod (beschikbaarheid) samen. Op basis van deze informatie kunnen medewerkers worden ingepland op een week- of dagplanning. Deze planning kan vervolgens worden weggeschreven in de TimeTell agenda en worden gesynchroniseerd met de Outlook agenda.

Interesse?

 Bent u op zoek naar een planning oplossing voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell Planning module of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (03 244 18 60) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.