Totaaloplossing Tijdregistratie

Bent u op zoek naar een flexibele en gebruiksvriendelijke software oplossing voor tijdregistratie? Met de TimeTell Tijdregistratie module creëert u controle, inzicht, grip en gemak op het gebied van urenregistratie en aan- en afwezigheid van uw medewerkers.

Waarom TimeTell?

N

Tijdregistratie via PC, app of klok

N

Koppeling mogelijk met ERP -, financieel -, salaris – of HRM-systeem.

N

Verlof- en ziekteregistratie

N

Uitgebreide rapportages en dashboards

N

Geintegreerde oplossing met TimeTell Planning en/of TimeTell Declaraties mogelijk

Benieuw naar de voordelen voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn.

TIJDREGISTRATIE, SNEL EN GEMAKKELIJK

Met TimeTell kunnen medewerkers eenvoudig en snel uren boeken op activiteiten, projecten en/of klanten. Hiermee is er direct inzicht in de gemaakte uren van medewerkers maar ook in de gemaakte uren per project, opdrachtgever of klant. Deze uren kunnen worden afgezet tegen de begroting of planning en kunnen indien van toepassing doorberekend worden. De tijdregistratiesoftware kan naar wens van uw organisatie worden ingericht en geïmplementeerd.

 Inzicht in Werktijden

Aan de hand van overzichtelijke rapportages heeft men inzicht in de werk- en pauzetijden. Dat geldt ook voor plus-, minuren en overwerk. TimeTell biedt de mogelijkheid om per medewerker maandrapportages te genereren en per email naar de medewerkers te distribueren. Dit geeft uw medewerker inzicht, duidelijkheid en rust. De maandreportages kunnen naar wens van de organisatie worden opgemaakt en kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van het bedrijfslogo.

Tijdregistratie met de App

Werken op locatie of vanuit huis? Met de TimeTell app is tijdschrijven plaatsonafhankelijk. Uren boeken via de app gaat eenvoudig en snel. De app is bovendien integraal onderdeel van de TimeTell omgeving. De registraties worden online gesynchroniseerd met de TimeTell software, zodat het niet uitmaakt welk medium wordt gebruikt: de PC, tablet of smartphone. Iedereen heeft dezelfde informatie en is altijd up-to-date. Klik hier voor meer informatie over de TimeTell App.

Aan- en afwezigheid met de TimeTell klok

Met een klokterminal kan de aan- en afwezigheid van medewerkers worden geregistreerd. TimeTell kan zichtbaar maken bij welke klokterminal en op welke locatie iemand zich heeft aan- of afgemeld. Identificatie gebeurd door middel van een RFID pasje, sleutelhanger of vingerafdruk. Ook de
reden van de afwezigheid (bijvoorbeeld een dienstreis) kan worden aangegeven. Klik hier informatie over de Klok-oplossing van TimeTell

Verlof- & ziekteregistratie

In TimeTell kan verlof en ziekte geregistreerd worden. De hele workflow van aanvraag, goedkeuring en verwerking van saldi wordt ondersteund. Voor de manager, die de verlofaanvragen moet goedkeuren, is het belangrijk om inzicht te hebben in de spreiding van de diverse verlofaanvragen. TimeTell kan de vakantieplanning grafisch laten zien (zie afbeelding), zodat voor iedereen duidelijk is wanneer medewerkers afwezig zijn. Daarnaast hebben medewerkers altijd inzicht in hun verlofsaldi. Verlofaanvragen kunnen verstuurd worden per e-mail, sms of whatsapp.

Geinteresseerd in de Planningsmogelijkheden van TimeTell? Klik hier voor meer informatie over de TimeTell Planning module.

Rapportages

In de Rapport module zitten honderden standaardrapporten. Zowel grafisch als tabellarisch. Daarnaast is het ook mogelijk zelf rapporten te maken (lay-out en query). Ook drillen naar onderliggende informatie is mogelijk. Er kan een export naar MS Excel, PDF en andere formaten gerealiseerd worden. Ook dynamische rapporten kunnen vanuit deze module gegenereerd worden (draaitabellen, grafieken, filteren, groeperen, etc).

Planning & Declaratie

TimeTell is een modulair pakket. Behalve Tijdregistratie biedt TimeTell nog twee hoofdmodules. Er is een Planning module voor projectplanning en/of personeel- & dienstroosterplanning. En er is een Declaratie module waarmee gemakkelijk en snel onkosten gedeclareerd kunnen worden. De Declaratie module is uitstekend te combineren met de App module. Deze combinatie maakt het mogelijk om altijd en overal onkosten te declareren met een smartphone.

Koppelen met ERP- of HRM-pakket

Met behulp van de Koppel module kan data uit andere software pakketten geimporteerd of geexporteerd. TimeTell kan met een breed scala ERP- en/of HRM-pakketten gekoppeld worden. Benieuwd of TimeTell ook kan koppelen met uw ERP- of HRM-pakket? Wij bespreken het graag met u. Contact opnemen >>

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaraties en Planning . In deze markt zijn we met meer dan 550 klanten en ruim 120.000 gebruikers marktleider in de Benelux.

Behalve in België zijn we ook actief in Nederland en Duitsland. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.

TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met meer dan 35 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (03 2441860) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.