Profiel

Over ons

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT-organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met software-oplossingen voor Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 135.000 gebruikers marktleider in de Benelux. Behalve in Nederland zijn we ook actief met eigen vestigingen in België en Duitsland. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.

TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met meer dan 35 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Bekijk de video hiernaast voor een korte impressie van wie wij zijn en wat we doen.

 

Video niet zichtbaar? Klik dan hier.

TimeTell is ISO 27001 gecertificeerd

Belangrijk voor de beveiliging en kwaliteit van onze producten, werkwijzen en dienstverlening is het feit dat wij ISO 27001 gecertificeerd zijn.  Dit geeft klanten de zekerheid dat er op zeer verantwoorde wijze volgens strikte richtlijnen met hun data wordt omgegaan. ISO 27001 is de leidraad geweest bij de het opstellen van het informatiebeveiligingsplan. In het plan worden standaarden vastgelegd die geborgd en toetsbaar zijn binnen de interne organisatie. Het vastleggen, implementeren en toetsen van deze standaarden heeft het verbeteren van de interne organisatie als hoofddoel. Het resultaat hiervan is dat TimeTell een betrouwbare partner blijft voor haar klanten. Jaarlijks wordt TimeTell door Digitrust extern ge-audit.

Goede doelen

TimeTell voelt zich onderdeel van de maatschappij en wil ook haar betrokkenheid tonen. Zo zijn wij partner van Artsen zonder grenzen.

Daarnaast steunen we regelmatig goede doelen met een eenmalige donatie. 

Duurzaamheid

Bij het uitoefening van onze bedrijfsactiviteiten willen we zoveel mogelijk rekening houden met het milieu. Zo hebben we bij de renovatie van ons eigen kantoor in 2016 ons pand goed geïsoleerd, opdat het zo min mogelijk energie verbruikt. Hierdoor hebben we voor het pand het hoogste energielabel (A) verkregen. Daarnaast is het pand is voorzien van 80 zonnepanelen, waarmee we in 60% van onze energiebehoefte kunnen voorzien. De overige 40% die we gebruiken is groene (zon, wind en bio) energie uit Nederland. Verder zijn er vele kleine maatregelen, waarmee we de ecologische voetafdruk van onze activiteiten zo klein mogelijk willen houden. Zo kiezen steeds meer collega’s voor een elektrische auto en zien we, ook in het kader van de gezondheid, dat er veel wordt gefietst en gewandeld.

Partners

Datafox is onze partner op het gebied van hardware voor tijdregistratie. Voor hosting werken we samen met Avantage en Uniserver.

Verder heeft TimeTell vele partnerships met bedrijven op het gebied software, hardware en marketing. Wij werken met hen samen om een geïntegreerde bewezen oplossing aan onze klanten te kunnen aanbieden. Voor een complete lijst klik hier.

TimeTell User Group

Gebruikers van TimeTell hebben zich verenigd in de TimeTell User Group (TUG), die de belangen van de leden behartigt en een Escrow overeenkomst met TimeTell B.V. heeft afgesloten. Hierdoor is de continuïteit van het onderhoud van de software gewaarborgd. Zie TimeTell User Group.

Meer weten over TimeTell?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Of wilt u meer weten over onze software oplossingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen (03 244 18 60) of het informatie aanvraag formulier invullen.