TimeTell cursus

Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van uw TimeTell pakket?

Volg een TimeTell Cursus.

CORONA-MAATREGELEN

Wij volgen de richtlijnen van de rijksoverheid. Gezien de aangescherpte maatregelen, worden onze cursussen weer remote aangeboden. Zodra hier verandering in komt leest u dat hier. Of, indien u zich al heeft aangemeld voor een cursus, ontvangt u van ons een bericht per e-mail.

Samen staan we sterk!

Cursusaanbod

TIJDREGISTRATIE – Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

FUNCTIONEEL BEHEER – Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

 

De eerstvolgende CURSUSdata

Tijdregistratie

Maandag 14 juni – nog enkele plaatsen beschikbaar
Maandag 12 juli
Maandag 16 augustus
Maandag 13 september
Maandag 11 oktober
Maandag 8 november
Maandag 6 december

Functioneel Beheer

Dinsdag 15 juni VOL
Dinsdag 13 juli
Dinsdag 17 augustus
Dinsdag 14 september
Dinsdag 12 oktober
Dinsdag 9 november
Dinsdag 7 december

Praktische informatie

Corona-maatregelen

Wij volgen de richtlijnen van de rijksoverheid. Gezien de aangescherpte maatregelen, worden onze cursussen weer remote aangeboden. Zodra hier verandering in komt leest u dat hier. Of, indien u zich al heeft aangemeld voor een cursus, ontvangt u van ons een bericht per e-mail.

Tijd & locatie
De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden remote plaats of in ons hoofdkantoor te Voorburg. Dit is afhankelijk van de geldende Corona-maatregelen.

Kosten
De kosten (inclusief lunch en cursusmateriaal) voor de verschillende cursussen zijn als volgt:

Klassikaal:
1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer) -> €425,-
2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer) -> €825,-
Remote:
1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer) -> €325,-
2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer) -> €625,-

Komt u van ver en is een hotelovernachting wenselijk?
Wij hebben met het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen een mooie prijs afgesproken voor onze cursisten: € 109,- inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. U kunt in het inschrijfformulier aangeven of wij een overnachting voor u kunnen boeken. De kosten rekent u zelf af bij het hotel. Eventuele parkeerkosten bij het hotel zijn €21,50 per auto per nacht. Meer weten over het hotel? Bezoek de website: https://www.bilderberg.nl/den-haag/europa-hotel-scheveningen/


Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Vragen?
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: info@timetell.be